tisdag 24 april 2012

Iittala bruksglas och ljusstakar

Nu var det några dagar sedan jag hade ett inlägg och det beror på att jag har jobbat mycket senaste tiden. Har då tyvärr inte orkat eller hunnit med att fixa nya inlägg.

Men här kommer lite nytt från mig:)

Jag gillar verkligen Iittalas bruksglas och Festivo ljusstakarna. Kommer ihåg dessa från när jag var mindre, men då uppskattade man dem inte!

Har iallafall börjat att köpa på mig egna glas som vi använder flitigt här hemma. Började med att jag hittade några stycken mindre Kekkerit på en loppis i Gränna och sedan har det fortsatt. Köper när jag hittar dem på loppis och på nätet till bra priser.
Man vill ju inte ge för mycket med tanke på att det är bruksglas som man använder var dag.


Men vilken kvalitet och vilken känsla det ger när man dricker ur dessa!


Men jag vill ha fler!!! Som läget är just nu så har jag 6 st av varje modell och sort. De enda som jag har fler av är de mindre Kekkerit glasen, de har jag 10 st. av.

Jag har även 5 st. Longdrink glas och 6 st. Snapsglas av Ultima Thule. Dessa är dock inget jag vill samla på eller spara, så säljer gärna dessa ifall någon är intresserad! Kollar intresset här först innan jag lägger ut dem på Tradera.Så finns det någon där som inte använder sina och kan tänka sig att ge dem ett bättre hem så hör av dig så kanske vi kan fixa något? Vill även jättegärna köpa fler Festivo ljusstakar och placera ut lite överallt i hemmet.

5 kommentarer:

 1. Jag har sett ditt mejl, har inte hunnit kolla vad jag har ännu, men jag återkommer :-)

  SvaraRadera
 2. Det är lugnt. Ingen panik, ville bara kolla om det kanske fanns något som jag skulle vara intresserad av.

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker samling Festivo! Och Kekkerit är barndomsminnen för mig, de fick man dricka ur när det var kalas hos mormor och morfar. :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också Festivo och min mamma har några som jag tyckte var gräsliga när jag var liten men nu ska jag försöka flirta till mig dom :)

  SvaraRadera
 5. Tycker verkligen att du ska försöka att få ta över dessa. De är så läckra. Verkar som om alla hade dessa på 80-talet, men sedan försvann de in i gömmorna. Nu kommer de fram igen och är mer populära än någonsin.

  SvaraRadera