måndag 16 april 2012

Ännu fler färgglada vaser/skålar

När jag kollade igenom några av våra skåp så upptäckte jag ytterligare några färgglada glasvaser/skålar som jag inte visat.

Kanske någon som vet vilket glasbruk och vilken formgivare? Formen på den blå lite lägre skålen ser ju ut av vara av PO Ström, men hittar ingen märkning eller så på den. Har ingen aning om vart den lite högre blå vasen kommer ifrån. Båda har vit insida. ( Jag har fått information av Herr Movarp att skålen som jag misstänkte var PO Ström, mycket riktigt var det och den högre blå vasen kommer från Lindshammar )
Tack så mycket!

Den gula skålen vet jag tyvärr inte heller vart den är ifrån eller vem som formgivit den.


Som vanligt så är samtliga av mina saker felfria och i perfekt skick. Köper enbart saker som är hela och felfria.
Tyvärr så försvinner ju en del av värdet ifall sakerna inte är hela.

Tack för all tidigare info och för alla tips om FB m.m. Har inte skaffat FB ännu, men vem vet? Det kanske kommer på sikt.
Tack också för alla trevliga mail om mina saker och frågor m.m. Som jag sagt innan så byter jag ofta samlarområde och intresse, så hittar du något av intresse så hör gärna av dig. Samlar på så många olika saker så ibland får man satsa på vissa saker lite mer:)

2 kommentarer:

 1. Den blå skålen är PO Ström, finns i fyra storlekar och den finns även med lock. Vasen bredvid kommer ifrån Lindshammar.

  Den gula skålen känner jag inte till faktiskt...

  Om du inte samlar på PO Ström så kan jag vara intresserad av skålen, jag har några såna blå och är den inte lika stor så är den jätteintressant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! Kollade måttet på den och diametern är 9,5 cm och höjden på den är ca. 7,5 cm.
   Perfekt i skicket som sagt så...Härligt blå färg på dem båda.

   Som sagt så samlar jag på alldeles för mycket olika saker så man borde kanske börja fundera på vad man ska inrikta sig på.

   Visst hade det varit roligt att börja samla på PO Ström, men har sett att priserna är rätt så höga på hans alster så lägger nog de pengarna på annat jag samlar på istället:)

   Radera