lördag 22 februari 2014

Vår Bloppis på Liljeholmen i Jönköping!


                   Nu var det dags igen för ytterligare en Bloppis härifrån Jönköping!

På bilden finns bla:
Iittala ljusstake Arkipelago - SÅLD
Reijmyre vas - SÅLD
Mari Simmulson Eskimå - SÅLD
Uggla Thomas Hellström Nittsjö - SÅLD
Britt Louise Sundell Studiohanden - SÅLD
Harpälsglasyr vas från Höganäs Klase - SÅLD
Ljuslykta Royal Krona klarglas - SÅLD
2 ljuslyktor Lindshammar Christer Sjögren
Tysk vas
Vas märkt undertill med CHS
Norsk vas/kruka från Graveren
Mindre skål med teaklock av Marianne Westman - SÅLD

Har fler närbilder på samtliga saker om ni vill se närmare. Hör av er isåfall. Allt i bästa skick.

Jag gick igen ytterligare ett skåp i förmiddags och då plockade jag ut följande prylar som nu får försöka hitta nya hem. Kommit in i en riktig reningsprocess och rensat ut och sålt av en hel del prylar senaste månaderna.

Och det behövdes verkligen! I stort sett alla av våra skåp, skänkar och bufféer var fulla av prylar som bara "stod" där. Känns skönt att sälja av lite då jag känner att alla vackra saker inte kommer till sin rätt när de står undanställda.

Passar även på att sälja av några av mina Iittala ljusstakar Festivo. Senast jag räknade hade jag 17 stycken i samlingen och det kändes som att det var lite för många:)

Nu satsar jag på att utöka de samlingar som jag började med och de saker som ligger mig varmast av hjärtat och det är framförallt stengods och keramik av våra duktiga formgivare från Sverige.

Så har du vackra saker av typ Nylund, Stålhane, Larson, Lindberg, Hofverberg, Palm, Thell och liknande så får du gärna höra av dig. Kanske finns det något jag kan vara intresserad av!

Hör av er om ni hittar något av intresse av de saker jag ska avyttra. Kommer annars att lägga ut dessa saker på Tradera närmaste dagarna.

1 kommentar:

  1. If you're trying hard to lose fat then you certainly need to jump on this totally brand new personalized keto plan.

    To create this keto diet service, certified nutritionists, fitness trainers, and cooks united to develop keto meal plans that are efficient, painless, price-efficient, and fun.

    Since their launch in January 2019, thousands of individuals have already remodeled their body and health with the benefits a professional keto plan can offer.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones provided by the keto plan.

    SvaraRadera